T&LObloge za rane

T&L je vodeći južnokorejski brend koji svojom širokom paletom obloga omogućuje pacijentima jednostavno i sigurno liječenje uz zadržavanje kvalitete života. Inovativan i moderan koncept proizvoda značajno pridonose uspjehu terapije, kao i suradljivosti pacijenata.

T&LNemoa gipsevi

Dizajnirani su za uporabu u proizvodnji ortopedskih odljevaka i udubljenja. Također su pogodni za uporabu u specijaliziranim protetskim i ortotskim pomagalima. Inovativan i moderan koncept proizvoda značajno pridonose uspjehu terapije, kao i suradljivosti pacijenata.

VINNOUltrazvučni uređaji

Osnovan 2010. godine, VINNO je jedna od najbrže rastućih tvrtki u industriji koja razvija i pruža inovativne dijagnostičke ultrazvučne proizvode i usluge. Vinno je usredotočen na razvoj i proizvodnju vrhunskog ultrazvučnog dijagnostičkog sustava te nudi pristupačna medicinska rješenja kroz kontinuiranu inovaciju.

A&D MEDICALTlakomjeri – kontrola krvnog tlaka

Od 1977. A&D Medical proizvodi i distribuira kompletnu liniju naprednih rješenja za biometrijsko praćenje zdravlja za potrošače i profesionalnu upotrebu. A&D koncept tlakomjera omogućava nježno, jednostavno i točno mjerenje tlaka, a odlikuje ga moderan i jednostavan dizajn.

ULTRAGELUltrazvučni gel

AquaUltra Clear dizajniran je za korištenje u ultrazvučnoj fizioterapiji i dijagnostici za sve postupke gdje je potreban viskozni gel. Gel jamči savršen prijenos ultrazvučnih valova.

ACTO GMBHACTOLIND

Active Chemical Technology Organization vodeća je njemačka kompanija koja svojim proizvodima stavlja naglasak na higijeni za zdravu budućnost. Actolind, antimikrobna otopina za ispiranje, čišćenje, hidrataciju i njegu rana, nudi novost na tržištu sinergijskim učinkom svojih sastojaka - Polyhexanid i Poloxamer 188.

T&LRENOCARE BAND I SPOT

Hidrokoloidni flasteri RenoCare Band i Spot svojim sastojcima stvaraju optimalno okružje za brže zacjeljivanje akni, rana, posjekotina, abrazija, opeklina i žuljeva.

WOOSHIN LABOOTACHSPIRANTO PATCH I FRIO PAD

Flaster obogaćen prirodnim uljem eukaliptusa, mente i lavande, Spiranto Patch, neprekidnom trajnom inhalacijom od 8 sati olakšava disanje i oslobađa od neugodnosti koja se javlja uslijed nazalne kongestije. Pomaže odraslima i djeci kod prehlade, gripe, sinusitisa, bronhitisa, alergijskog rinitisa te curenja i začepljenog nosa.
Hidrogelni hladni flaster, Frio Pad, omogućuje trenutno olakšanje kod vrućice, glavobolja te oteklina nakon cijepljenja i uboda insekata. Osmosatnim djelovanjem pruža hidratantni i osvježavajuć učinak te ublažava nelagodu kod djece i odraslih.

WOOSHIN LABOOTACHBODY WARMER PATCH I VENOLITE

Učinkoviti sastojci Venolite i Body Warmer Patch proizvoda djeluju na svako područje boli. Body Warmer olakšati će utopljavanjem menstrualnu bol, bol u leđima ili nelagodu prilikom upale mjehura, a Venolite će umiriti i ohladiti bolno područje na nogama i stopalima.

2023. © Sanitas design and development Ofir